INFO

 

KOTKAVALKAMA on

yksi ihminen, joka tekee laadukkaita ja taidokkaita käsitöitä juuri sinulle.

Muutama sananen

minusta

Minä olen

 

vuonna 1977 syntynyt, helsinkiläistynyt neulekirjailija sekä intohimoinen käsitöiden tekijä. Käsityöharrastus alkoi jo alle kouluikäisenä, ja kipinän käsitöihin antoi isoäiti, joka myös opetti minut ompelemaan ja neulomaan.

Kirjani

Syksyllä 2016 ilmestyi Moreenin kustantamana kirja nimeltä Neuleita tumpeloille. Kirja on suunnattu niille ihmisille, jotka eivät millään oppineet koulussa neulomaan, mutta haluaisivat edelleen oppia tämän jalon taidon. Kirjaa saa ostettua suurimmista hypermarketeista sekä kirjakaupoista.

 

Elokuussa 2017 viikolla 35 on tulossa Minervan kustantamana sukkakirja. Tästä sukkakirjasta erikoisen tekee se, että kaikki kirjan mallit ovat kirjoneulesukkia, ja sukat neulotaan paksuilla puikoilla. Markkinoilla jo olevat kirjoneulesukkakirjat kun on kirjoitettu ohuille langoille.

 

Suunnitteilla on myös kolmas kirja Minervan kanssa. Kolmas kirja on jatkoa sukkakirjalle vaikka se ei sisälläkään sukkia, ja tämä kolmas kirja ilmestyy syksyllä 2018.

 

Ideologia

Vaikka varsinaista ideologiaa tai aatetta ei olekaan, on luonto kuitenkin sen verran sydäntä lähellä, että osa tuotteiden materiaalista tehdään kierrätystavarasta. Osa patakintaiden päälikankaista ovat olleet aiemmin esimerkiksi verhot. Kierrätyksestä johtuen en valmista tuotteita liukuhihnalta, vaan yhtä tuotetta voi olla vain yksi tai ihan vaan muutama.

Kaksin aina kaunihimpi....

Teen yhteistyötä D-oom Productsin kanssa, jonne ompelen muun muassa noppapusseja. D-oom Productsilla on lisäksi myynnissä ompelemiani patakintaita ja tukevia kauppakasseja. D-oom Productsin verkkokauppaan pääset tästä.

 

D-oom Productsin verkkokaupan lisäksi tuotteita löytää myös erinäisistä roolipelitapahtumista ympäri Suomen silloin, kun niitä järjestetään ja silloin, kun on mahdollista päästä paikan päälle myymään.

 

Seuraavana myyntipaikkana tähtäimessä on heinäkuun loppupuolella järjestettävä Ropecon.

Copyright @ All Rights Reserved

BANK