YHTEYSTIEDOT

Kiinnostuitko tuotteista tai askarruuttaako mieltäsi jokin?

OTA YHTEYTTÄ

Palvelu pelaa maanantaista perjantaihin puhelimitse klo 12-17 ja sähköpostitse klo 12-20.

+358 40 72 772 15

sarita@kotkavalkama.com

Rahakamarinkatu, 00240 Helsinki

 
 
 

NOPEA TOIMITUS

 

Toimitusaika varastossa olevilla tuotteilla 2-5 arkipäivää.

 

14 PÄIVÄN

PALAUTUSOIKEUS

EI koske mittatilaustuotteita

ASIANSA OSAAVA

ASIAKASPALVELU

 

Aiemmin asiakaspalvelussa työskennelleenä homma on hanskassa.

KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA

 

 

Miten voin jättää tilauksen?

 

Tilauksen voi jättää joko soittamalla, sähköpostitse taikka sivuilla olevan lomakkeen kautta. Sähköpostitse tilatessa merkitse otsikkokenttään "TILAUS." Muista myös ilmottaa sukkia tilatessasi kengänkoko. Jos haluat tilauksen kiireellisenä, kannattaa asia kertoa. Otathan kuitenkin huomioon, että koska tekijöitä on vain yksi, aina kaikki ei välttämättä onnistu toivomassasi ajassa.

 

Kuinka paljon postikulut ovat?

 

Postikulujen määrä riippuu postitettavan tuotteen koosta sekä painosta. Esimerkiksi yksi patakinnas taikka lasten normaalivartiset villasukat tulevat normaalina kirjeenä, mutta taasen aikuisten pitkävartiset villasukat joutuu postittamaan S-koon pakettina.

 

Miten voin maksaa tilaukseni?

 

Ensinnäkin, otathan huomioon, että mittatilaustöissä on ns. etumaksu, joka on 40% tuotteen lopullisesta hinnasta. Tämä etumaksu kattaa tarvittavat materiaalit sekä vähän työn osuudesta. Etumaksua ei palauteta kokonaisuudessaan mikäli asiakas peruu tilauksensa ja materiaalit on jo ostettu. Tällöin asiakkaalle palautetaan etumaksun ja materiaalikulujen välinen erotus. Etumaksu tulee suorittaa tilaauksen yhteydessä. Suoritettu etumaksu vähennetään tuotteen loppusummasta, kun työ on tehty. Lisäksi jos tuote tilataan kiireellisenä, päälle lisätään kiiremaksu, joka on 10% tuotteen hinnasta.

 

Tällä hetkellä maksuvaihtoehtoina on perinteinen pankkisiirto sekä PayPal. Jos asiakas haluaa noutaa tuotteen, myös käteinen kelpaa. Huomioithan, että tuotteen koko hinta tulee olla maksettuna ennen kuin tuote postitetaan. Mikäli asiakas noutaa tuotteen, loppusumma maksetaan noudon yhteydessä.

 

Meneekö pitkäkin aika kunnes saan tilaamani tuotteen?

 

Hyvä kysymys johon ei ole olemassa yksiselitteistä vastausta. Toimitusaika riippuu niin monesta tekijästä. Mikäli tilattua tuotetta löytyy valmiina varastosta, toimitusaika on 2-5 arkipäivää. Mikäli tilattu tuote taas on mittatilaustuote, toimitus voi kestää viikosta kuukauteen. Syynä pitkään toimitusajan vaihteluun on mahdollinen jono tilaustöissä sekä tilatun tuotteen koko.

 

Mitä tilauksen jälkeen tapahtuu?

 

Tilauksen jälkeen tilaamasi tuote lähtee postiin mahdollisimman nopeasti, mikäli sitä on hyllyssä valmiina. Jos kyseessä on mittatilaustyö, kuten esimerkiksi villasukat jostain tietystä kuvasta, ensimmäisenä tarkistetaan onko materiaalit valmiina vai pitääkö ne tilata. Jos materiaalit löytyy valmiina ja tilausjonossa ei ole ketään, tilaamasi tuotteen valmistus alkaa heti.

 

Yleisesti ottaen tilaukset käsitellään ja valmistetaan saapumisjärjestyksessä, ellei väliin tule kiiretilaus.

 

Saanko tilauksestani kuitin?

 

Tottakai saat. Kuitti lähetetään tuotteen mukana.

 

Jos en olekaan tyytyväinen tuotteeseen, voiko sen palauttaa?

 

Tilatun tuotteen voi palauttaa 14 vuorokauden sisällä, ja tämä palautusoikeus koskee ainoastaan ns. normaaleja tuotteita. Mittatilaustuotteilla ei ole palautusoikeutta laisinkaan.

 

Mikäli haluat palauttaa tuotteen, tuotteen tulee olla käyttämätön sekä jälleenmyyntikunnossa. Liitä palautettavan tuotteen mukaan saamasi kuitti sekä syy palautukselle. Tämän jälkeen vie tuote postiin. Huomioi, että palautettaessa asiakkaan tulee ensin maksaa postimaksut käyttäen halvinta postitusmuotoa.

 

Mikäli tuote palautetaan ehtojen mukaisessa kunnossa, asiakkaalle korvataan tuotteen hinta sekä palautuksesta aiheutuneet postikulut. Palautus tapahtuu joko asiakkaan pankki- tai PayPal -tilille 30 vuorokauden sisällä palautetun tuotteen vastaanottamisesta.

Copyright @ All Rights Reserved

BANK